Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Παράταση κινητοποιήσεών αποφάσισαν οι δικαστές του Ελεγκτικού Συνεδρίου


Την παράταση των κινητοποιήσεών τους μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου, αποφάσισαν οι δικαστές του Ελεγκτικού Συνεδρίου... στη σημερινή γενική τους συνέλευση.

Η γενική συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου στις 12 Δεκεμβρίου για να εκτιμήσει την κατάσταση και να λάβει αποφάσεις ως προς την πορεία των κινητοποιήσεων.

Παράλληλα, το ερχόμενο Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2012, τα μέλη της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων θα πραγματοποιήσουν έκτακτη Γενική Συνέλευση στο αμφιθέατρο του Εφετείου Αθηνών, στις 9.30 π.μ..

Μία ημέρα αργότερα, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών (Ακαδημίας 60) η 28η ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος ΕΕΕ .

Στη συνέλευση αναμένεται να συζητηθούν σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης «σύγχρονα και επίκαιρα ζητήματα σχετικά με τη Δικαιοσύνη και την απονομή της, μεταξύ των οποίων η προοπτική βελτίωσης της ταχύτητας και της ποιότητας του έργου των δικαστικών λειτουργών, αλλά και η ανάγκη βελτίωσης των συνθηκών, υπό τις οποίες καλούνται να ανταποκριθούν στο έργο τους, όπως προσήκει σε εκπροσώπους μιας από τις τρεις λειτουργίες της Πολιτείας».